banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_nwQSwVIi_GOOGLE_728x90.gif
banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Oneşti-i kettős gyilkosság: romlott a túszejtő állapota, átszállították egy másik kórházba

Romlott az oneşti-i kettős gyilkosságot elkövető férfi egészségi állapota, ezért szerda délután átszállították az oneşti-i városi kórházból a bákói megyei kórházba.

A bákói kórház orvos igazgatója, Adina Lupu szerint Gheorghe Moroşant az intenzív osztályra utalták be. A beteg tudatánál van, együttműködik az orvosokkal és önállóan lélegzik. Koponya-, mellkasi és hasi CT-vizsgálatot végeztek nála, az eredmények függvényében döntenek a további kezelésről – tette hozzá.

Az oneşti-i városi kórház orvos igazgatója már szerda reggel kilátásba helyezte, hogy a megműtött beteget átszállíthatják egy másik kórházba. Azt mondta, a páciens állapota stabil, de még felléphetnek műtét utáni szövődmények, mivel sok gumilövedéket kellett kioperálni belőle.

A műtétet végző sebészek szerint a lövedékek nem érintettek létfontosságú szerveket. Az igazgató arról is beszélt, hogy a férfi nagyon zaklatott volt, amikor a kórházba vitték. A műtét előtt azt mondta az orvosoknak, hogy szívbetegségben szenved, és emiatt kezelés alatt áll, továbbá azt is, hogy nincs nyilvántartott pszichiátriai betegsége. Amint egészségi állapota lehetővé teszi, Gheorghe Moroşant ki fogják hallgatni az ügyészek.

A 68 éves férfi hétfőn túszul ejtett két munkást egy oneşti-i tömbházlakásban, majd a rendőrséggel folytatott többórás tárgyalás után halálra késelte őket. A rendőrök ekkor betörtek a lakásba és lelőtték. Az egyik áldozat a helyszínen, a másik a kórházban halt meg. Moroşant kórházba vitték.

(A nyitókép illusztráció | Forrás: Román Rendőrség Facebook-oldala)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

A lakás korábban az ő tulajdonában volt, azonban kényszervégrehajtás miatt elveszítette. Moroşant korábban már több ízben (1987-ben, 1991-ben, 1992-ben és 2010-ben) is elítélték, többek között ittas vagy kábítószer hatása alatt való gépkocsivezetés miatt.

banner_y97vR58b_970x250.png

Kapcsolódók

Kimaradt?