banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_nwQSwVIi_GOOGLE_728x90.gif
banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Részletek derültek ki az onești-i túszdrámáról

Az oneşti-i kettős gyilkosság ügyében az hozott kedvezőtlen fordulatot, hogy miután a rendőrségi tárgyalónak többórás munka nyomán sikerült úrrá lennie a helyzeten, az egyik túszul ejtett személy rátámadt az agresszorra, mire az több késszúrást mért áldozataira - nyilatkozta kedden az Országos Rendőr-főkapitányság (IGPR) bűnügyi nyomozó részlegének (DIC) helyettes vezetője.

Anton Cristian Gheorghe főbiztos szerint az oneşti-i rendőrség képviselői öt perccel azután, hogy a munkásokra késsel támadó férfi értesítette őket a 112-es egységes segélyhívószámon, már a helyszínre érkeztek, majd két órával később, 13 óra 53 perckor, egy intervenciós csoporttal együtt egy otthonról behívott szakképzett tárgyaló is jött a bákói rendőrségtől.

A tárgyaló erőfeszítései révén „ellenőrzés alá került a helyzet”, ám 16 óra 55 perckor kedvezőtlen fordulat állt be, mert „az egyik áldozat megpróbált rátámadni az agresszorra”, mire az több késszúrást mért a túszul ejtett személyekre. Az így keletkezett zajra a rendőrség betörte az elbarikádozott bejárati ajtót, de a két túsz életét nem sikerült megmenteni.

Hétfő este túszul ejtett, majd meggyilkolt két munkást egy oneşti-i férfi.

(Címlapfotó forrása: Observator)

banner_y97vR58b_970x250.png

Kapcsolódók

Kimaradt?