banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Halálos túszejtés Onești-en: őrizetbe vették az elkövető feleségét

Huszonnégy órára őrizetbe vették hétfő este annak az onești-i férfinek a feleségét, aki aznap délután túszul ejtett, majd halálosan megsebesített két személyt.

A nőt erőszakos fogvatartásban való bűnrészességgel gyanúsítják, a rendőrök szerint férje cinkosa volt. Az elkövetőt jelenleg kórházban ápolják.

Mint korábban írtuk, a túszejtő áldozatai felújítási munkákat végzett egy lakásban, ami korábban a 60 éves férfi tulajdona volt. Azért tartotta foglyul őket, mert korábban bírósági végzéssel kilakoltatták az egykori lakásából. Hétfő délután felhívta a 112-es segélyhívó számot, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli a két túszul ejtett munkást, ha a végzést nem vonják vissza.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

A rendőrség nagy erőkkel vette körül a tömbházat, és egy túsztárgyalót is küldtek a helyszínre. A férfi eközben halálosan megkéselte az egyik foglyát, és a másodikat is megsebesítette, mielőtt a rohamrendőrség behatolt volna a lakásba. Utóbbi áldozat később belehalt a sérüléseibe. A késsel hadonászó agresszort végül meglőtték, és kórházba került.

(Címlapfotó forrása: Facebook/screenshot)

Kapcsolódók

Kimaradt?