Négy fiatal meghalt, amikor összeütközött egy személyautó két kamionnal

Három fiatal a személyautóban utazott, a negyedik pedig abban a kamionban, amelyik a balesetet okozta. Mindannyian a helyszínen életüket vesztették. 

A tragédia hétfőn este történt a Krassó-Szörény megyei Somfa (Cornea) község területén a 6-os országton. Az elsődleges információk szerint egy teherautó sofőrje ismeretlen okból elveszítette uralmát járműve felett és átsodródott az ellentétes menetirányú sávba, ahol frontálisan ütközött egy szemből szabályosan érkező személygépkocsival, majd az autót az e mögött érkező kamion alá gyűrte.

Fotó: Observator News

A személyautóban ülő három fiatalnak esélye sem volt a túlélésre, miután a két kamion közé szorult járművük. A felismerhetetlenségig összeroncsolódott gépkocsiból csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a holttesteket.

A negyedik fiatal, egy mindössze 14 éves gyermek abban a kamionban ült, amelyik a balesetet okozta. Az ütközés következtében ő is és sofőr édesapja is a szélvédőn keresztül kirepültek a vezetőkabinból. A mentők a gyermeket a teherautó alá szorulva, holtan találták meg, míg apját jó tíz méterrel odébb fedezték fel, öntudatlan állapotban, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A második kamion sofőrje könnyebb sérülésekkel megúszta a tragédiát.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?