banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

FRISSÍTVE – Iskolabusz ütközött egy személyautóval, négy diák megsérült

FRISSÍTVE: Tizenhat diákot szállító iskolabusszal ütközött egy személygépkocsi a Prahova megyei Drăgănești településen hétfőn kora délután. A baleset következtében négy gyermek megsérült.

A Prahova Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség szóvivője tájékoztatta a sajtót, hogy 12-14 éves tanulók ültek a buszban, akikkel két felnőtt tartott. Négy gyermek sérült meg, őket kórházba szállították. Mivel a balesetben sok ember volt érintett, a katasztrófavédelem vörös fokozatú közbeavatkozási kódot rendelt el.Fotó: ISU Prahova

A hatóságok tájékoztatása szerint a mikrobusz és a személygépkocsi frontálisan ütközött, utóbbi jármű átsodródott a menetirányának ellentétes sávjára. A mentésben egy tűzoltóautó, tíz rohammentős autó, valamint egy több sérült szállítására alkalmas mentőjármű is részt vett.

Tizenkét tanulót és a kisbusz sofőrjét kórházba szállították a Prahova megyei Drăgăneşti közelében történt hétfői baleset nyomán – közölte a Prahova Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség. A mentőszolgálat szerint az érintettek főleg fej- és végtagsérüléseket szenvedtek.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?