Napokig nem látták őket: holtan találták az anyát és lányát

Egy anyát és lányát találták meg holtan saját házuk egyik szobájában, ugyanabban az ágyban egymás mellett fekve. A tragédia a Bihar megyei Tataros (Brusturi) településen történt.

Illusztráció forrása: Agerpres

A szomszédok karácsony óta nem látták a két nőt, ezért aggodalmaskodni kezdtek, hogy valami bajuk lehet. Pénteken késő délután értesítették a hatóságokat, a helyszínre előbb a SMURD rohammentőszolgálat érkezett ki, de már semmit nem tudtak tenni a két nő életének megmentése érdekében. Az elsődleges információk szerint már több napja elhunytak.

A Bihar megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a helyszínre kiérkező rendőrök azonosították a két áldozatot, a 84 esztendős idős asszonyt és 47 éves lányát. Mindketten ugyanabban a helyiségben és ágyban feküdtek, egymás mellett. A nyomozóhatóság semmilyen, erőszakra utaló külsérelmi nyomot nem talált rajtuk, ezért elvetették az idegenkezűség gyanúját.

A két holttestet a kórbonctani intézetbe szállították, hogy boncolás útján megállapítsák haláluk pontos okát. A gyanú szerint egyébként mindkettőjük életét szénmonoxid-mérgezés olthatta ki.

Kapcsolódók

Kimaradt?