Megbírságolták a tetőcsomagtartóhoz kapaszkodó gyermekeket szállító nőt

A rendőrség 1160 lejre bírságolta meg azt a 20 éves Suceava megyei nőt, aki négy gyermeket gyakorlatilag az autón lógva, a tetőcsomagtartóba kapaszkodva szállított Zvoriștea településen. A rendőrség a közösségi médiában megjelent képek alapján kezdett nyomozásba.

A Suceava megyei rendőrség által közölt információk szerint a közösségi médiában villámgyorsan terjedtek a felvételek, amelyeken az látszik, hogy négy iskolatáskát hordó gyermek egy autó küszöbén állva, a tetőcsomagtartóba kapaszkodva utazik a Suceava megyei Zvoriștea településen.

Fotó: Suceava Megyei Rendőrség

A nő a saját húgát és három osztálytársát vitte volna haza az iskolából, de négy másik gyermek az autó külső karosszériájára kapaszkodott fel. Csupán néhány tíz méter haladtak így, majd az autóvezető megállt, és kérte a gyermekeket, hogy szálljanak le a járműről – részletezte közleményében az esetet a rendőrség.

A hatóságok kihallgatták a nőt és az érintett gyermekek szüleit is. Mindannyiukat figyelmeztették arra, hogy milyen veszélyekkel járnak az ilyen műveletek. A 20 éves autóvezetőt 1160 lejre büntették a közlekedési szabályok áthágása, valamint a jármű külső karosszériáján való személyszállításért.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?