banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

FRISSÍTVE - Megtalálta a rendőrség a hajnalban otthonából elrabolt kiskorú leányt és elfogták az elkövetőket is

Megtalálták a rendőrük a hétfőn hajnalban elrabolt Szebeni megyei fiatal lányt

A Szeben megyei Rendőr-főfelügyelőség közölte: egy Brassó megyei településen megtalálták a hétfőre virradóra Nagyszeben melletti otthonából elrabolt Carolea Luminițát. A feltételezett elkövetők is kézre kerültek, négyen kerültek őrizetbe.

A Brassó megyei rendőrük közreműködésével Sárkány (Șercaia) településen leltek rá a Szeben megyei Nagytalmácsról (Tălmaciu) hétfőn hajnalban elrabolt 14 éves leányra. A rablók 80 kilométerre vitték el Carolea Luminițát. A rendőrség négy elkövetőt azonosított és mindannyiukat el is fogta, ők most őrizetben a kihallgatásukra várnak, és várhatóan kedden állítják őket bíró elé előzetes letartóztatásuk érdekében.

Mint a Maszolon megírtuk, egy 14 éves lányt otthonából raboltak el a Szeben megyei Nagytalmácson (Tălmaciu) hétfőn hajnalban.

Az első vizsgálatok alapján kiderült, hogy éjszaka 3.30 óra környékén négy maszkos férfi tört be a lakásba és erőszakkal elvitték a kiskorú lányt, Carolea Luminițát. A férfiak egy autóba tuszkolták be a fiatalt és egy ismeretlen helyre vitték.

A rendőrség a lakosság segítségét is kérte, hogy amennyiben valaki segíteni tud a tettesek azonosításában, vagy információi vannak a lány hollétéről, hívja az 112-es számot, illetve jelentkezzen a legközelebbi rendőrőrsön.

Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy lakossági bejelntés, vagy pedig a rendőrségi nyomozás vezetett eredményre a kiskorú hollétének kiderítésében és az elkövetőek azonosítása és elfogása érdekében, azonban az biztos, hogy csakhamar országos visszhangja lett az ügynek. 

 

A kiskorú elrablására a közösségimédia-platformok is figyelmeztettek és kérték a felhasználókat, hogy amennyiben hasznos információkkal rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségev vagy tárcsázzák az egységes segélyhívószámot. 

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?