FRISSÍTVE - Megtalálta a rendőrség a hajnalban otthonából elrabolt kiskorú leányt és elfogták az elkövetőket is

Megtalálták a rendőrük a hétfőn hajnalban elrabolt Szebeni megyei fiatal lányt

A Szeben megyei Rendőr-főfelügyelőség közölte: egy Brassó megyei településen megtalálták a hétfőre virradóra Nagyszeben melletti otthonából elrabolt Carolea Luminițát. A feltételezett elkövetők is kézre kerültek, négyen kerültek őrizetbe.

A Brassó megyei rendőrük közreműködésével Sárkány (Șercaia) településen leltek rá a Szeben megyei Nagytalmácsról (Tălmaciu) hétfőn hajnalban elrabolt 14 éves leányra. A rablók 80 kilométerre vitték el Carolea Luminițát. A rendőrség négy elkövetőt azonosított és mindannyiukat el is fogta, ők most őrizetben a kihallgatásukra várnak, és várhatóan kedden állítják őket bíró elé előzetes letartóztatásuk érdekében.

Mint a Maszolon megírtuk, egy 14 éves lányt otthonából raboltak el a Szeben megyei Nagytalmácson (Tălmaciu) hétfőn hajnalban.

Az első vizsgálatok alapján kiderült, hogy éjszaka 3.30 óra környékén négy maszkos férfi tört be a lakásba és erőszakkal elvitték a kiskorú lányt, Carolea Luminițát. A férfiak egy autóba tuszkolták be a fiatalt és egy ismeretlen helyre vitték.

A rendőrség a lakosság segítségét is kérte, hogy amennyiben valaki segíteni tud a tettesek azonosításában, vagy információi vannak a lány hollétéről, hívja az 112-es számot, illetve jelentkezzen a legközelebbi rendőrőrsön.

Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy lakossági bejelntés, vagy pedig a rendőrségi nyomozás vezetett eredményre a kiskorú hollétének kiderítésében és az elkövetőek azonosítása és elfogása érdekében, azonban az biztos, hogy csakhamar országos visszhangja lett az ügynek. 

 

A kiskorú elrablására a közösségimédia-platformok is figyelmeztettek és kérték a felhasználókat, hogy amennyiben hasznos információkkal rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségev vagy tárcsázzák az egységes segélyhívószámot. 

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?

banner_c9R6XLX8_banner_uAfkoMzW_ScrolloverAds_2023-02-28-zs_1920x1100.jpg
banner_mPvSBO0F_banner_8CGaT4FL_ScrolloverAds_2023-02-28-zs_580x1100.jpg