banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

FRISSÍTVE – Megrendezte saját elrablását, így akart pénzt kicsalni anyjától

Zsarolás és zsarolásra való felbujtás miatt vett őrizetbe a bukaresti rendőrség két 35 éves férfit: egyikük úgy akart pénzt kicsalni az édesanyjától, hogy megrendezte saját elrablását. FRISSÍTÉS: Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték a két férfit.

Illusztráció: Adobe Stock

A rendőrségtől egy nő kért segítséget az 112-es számon, aki azt állította, hogy fiát ismeretlen személyek elrabolták. A nő telefonjára olyan fotók érkeztek, amelyeken összekötözött kézzel és lábbal látható a fia. Az üzenetben az állt, hogy a zsarolók 1500 eurót követelnek az asszonytól, ha azt akarja, hogy ne bántalmazzák és elengedjék a fiát.

A nyomozók beazonosították a tett helyszínét. A címre érkezve a rendőrség kiderítette, hogy a férfi megrendezte saját elrablását: a barátját kérte meg, hogy kezét-lábát kötözze meg, készítsen róla felvételt, majd küldje el édesanyjának, és szabadon bocsátásáért cserébe követeljen tőle 1500 eurót.

A két férfit őrizetbe vették zsarolás, illetve zsarolásra való felbujtás miatt, utólag pedig 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték őket.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?