Lezuhant egy medve a brassói bevásárlóközpont parkolójában

Elaltattak hétfőn reggel egy medvét, amely súlyosan megsérült, miután lezuhant egy Brassó központjában lévő bevásárlóközpont parkolójának első emeletéről.

A brassói polgárnesteri hivatal közölte, hogy a medve bement az AFI Mall parkolójába, és miután felmászott az első emeletre, talált egy erkélyt, ahonnan megpróbált kijutni, és lezuhant.

Fotó: Brassó polgármesteri hivatal/Facebook

Bár megsérült, a medve több métert vonszolta magát, végül kijutott az utcára, ahol a befogták. „Sérüléseire való tekintettel az elaltatásáról döntöttek. Attól a pillanattól kezdve, hogy belépett a bevásárlóközpont parkolójába, egészen a befogásáig, figyelemmel kísérték, nem jelentett semmilyen veszélyt a brassóiakra" – közölték a városháza képviselői.

Fotó: Brassó polgármesteri hivatal/Facebook

Elmondásuk szerint ez az a példány, amelyet az elmúlt héten a város déli felében több helyen is észleltek, nevezetesen a Rakadó- negyedben és a Bukarest úton. Szintén a múlt héten a város északi részén egy másik medve behatolt egy ház udvarára, jelenlétéről a Ro-Alert rendszeren értesítették a lakosságot, kérve, hogy kerüljék a környéket.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?