Lehet pályázni az oktatási-nevelési támogatásra, a hallgatók idén sokkal több pénzt kapnak

Június 10-től szeptember 30-ig lehet pályázni Szülőföldön magyarul program keretében nyújtott oktatatási-nevelési, illetve hallgatói támogatásra. Az utóbbi juttatás összege 2800-ról 22 400 forintra nőtt.

A program erdélyi koordinátora, Ady-Kovács-Ferenczi Noémi közölte: tekintettel a tanév végének közeledtére arra bátorítank mindenkit, hogy mihamarabb vegye át az igazolást a tanintézménytől. Az adatlapok letölthetőek a www.szulofoldonmagyarul.ro honlapról, az igazolást és mellékleteket csatolva máris beküldhető az igénylés.

A programkoordinátor felhívta a figyelmet arra, hogy - amint tavaly is - az igénylések leadásához kötelező melléklet az igénylő szülő érvényes személyazonossági másolata, a gyermek érvényes személyazonossági másolata VAGY születési bizonyítvány másolata, igazolás a tanintézménytől, amely tartalmazza az oktatás nyelvét valamint az igazolatlan órák számát, és amennyiben a szülő családneve nem egyezik a gyermek családnevével, ezt indokló irat.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Az igénylő szülő minden gyermeket, aki után igénylést nyújt be egy adatlapon feltüntethet. Az utolsó határidő szeptember 30. a postai bélyegző dátuma szerint.

(Címlapfotó: Agerpres)

banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?