Lakossági véleményeket gyűjt a helyi közlekedésről a nagyváradi önkormányzat

A nagyváradi metropoliszövezet lakosainak véleményére kíváncsi a bihari megyeszékhely polgármesteri hivatala, ugyanis a lakossági jelzések és igények figyelembevételével dolgoznák ki a 2021–2027-es Hosszú Távú Mobilitási Tervet – közölte a nagyváradi városháza sajtóosztálya.

Mint írják, a most kezdődött kérdőíves felmérés tulajdonképpen a második szakasza annak a közösségi konzultációnak, ami még május végén elkezdődött a mobilitási terv összeállítása érdekében. Online kérdőívet készítettek, és arra kérik a Nagyvárad vonzáskörzetében lévő községek lakosait is, hogy töltsék ki és mondják el tapasztalataikat, illetve jelezzék ötleteiket is.

A nagyváradiak mellett kérik Bihar, Bors, Hegyközcsatár, Körösgyéres, Kisjenő, Nagyürögd, Fugyivásárhely, Hegyközpályi, Váradszentmárton, Biharszentandrás és Vizesgyán községek lakosait is, hogy járuljanak hozzá a konzultációhoz a kérdőív kitöltésével.

A formanyomtatvány itt érhető el, és a polgármesteri hivatal szerint a kitöltésére tizenkét perc elegendő. Megjegyzik, hogy a kitöltők a nevüket sem kell megadják, ám a formanyomtatványban kötelező módon meg kell adni a lakcímet, különben nem enged továbblépni az internetes platform.

(Címlapképen a nagyváradi Szent László tér egy része. A szerző felvétele)

banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?