Kizárták az AUR-ból a botrányosan viselkedő Diana Șoșoacă szenátort

Kizárták a Románok Egységéért Szövetségének (AUR) parlamenti frakciójából Diana Șoșoacă szenátort, tudatta a párt sajtóosztálya.

„A döntést Claudiu Târziu és Sorin Lavric hozta meg és ezt támogatják a párt vezető testületei”, számolt be a G4media. A portálnak a párton belüli források azt nyilatkozták, Șoșoacă szenátort a botrányos viselkedése miatt zárták ki.

Legutóbbi kifogásolt szereplése pénteken történt, amikor a rendőrség vizsgálatot inídott egy iași-i vendéglőben szervezett zenés mulatság ügyében, amelynek főszereplője a Románok Egységéért Szövetség (AUR) szenátora, Diana Şoşoacă volt. A vendéglőben mintegy 15 személy tartózkodott, mindannyian maszk nélkül táncoltak, ölelkeztek, és nem tartották be a biztonsági távolságot. Diana Şoşoacă több hazafias nótát Raed Arafat belügyi államtitkárnak dedikált.

A hírhedt Dan Tanasă, az AUR parlamenti képviselője elmondta, a döntés egy sor esemény végén született meg, és hogy mindenkinek be kell tartania a párt alapszabályzatát és köztisztviselőnek méltó módon kell viselkednie.

(Címlapképen Diana Șoșoacă. Fotó forrása: a szenátor Facebook-oldala)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?