banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Kilátás a kórházi ágyból – a gyorshajtás veszélyeire figyelmeztet a rendőrség

A túlzott sebesség veszélyeire próbálja meg felhívni a figyelmet a rendőrség egy kedden elindított kampánnyal, amelynek a Kilátás a kórházi ágyból nevet adták.

A rendőrök egy kórházi ágyat helyeztek el kedd délelőtt a Bukarestet Konstancával összekötő autópálya melletti OMV-benzinkútnál az augusztus 10. és szeptember 30. között zajló országos kampány elindításaképpen.

„A túlzott sebesség okozta legtöbb súlyos közúti baleset nyáron, a szabadságok idején következik be, amikor az emberek nyaralni sietnek – a hegyvidékre vagy a tengerre. Az emberek sokszor választanak szép kilátást biztosító szállást nyaralásukra. A vakációzni siető gépkocsivezetők azonban nem gondolnak arra, hogy a nagy sebesség miatt egy másfajta kilátásban is részük lehet: a kórház ablakából nyíló kilátásban” – áll a kampány szövegében.

A közlekedésrendészet különböző akciókkal akarja felhívni a sofőrök figyelmét a kockázatokra, amelyeket akkor vállalnak, ha nem tartják be a követési távolságot, nem igazítják sebességüket az útviszonyokhoz, és főként ha nem tartják be a sebességkorlátozást – mondta el Grigore George főfelügyelő, a rendőrség közlekedésrendészeti osztályának megbízott vezetője.

A rendőrség szórólapokkal, videóanyaggal, rádiócsatornák által sugározott közhasznú hirdetéssel, a közösségi hálón közzétett üzenetekkel készült a kampányra, de a nyaralni vágyók is belefuthatnak a hirdetésbe a szállásfoglalási oldalakon „nagyon jó ajánlat” címszó alatt, amelyre rákattintva a www.vederedinspital.ro weboldalra jutnak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_2OFm8Z0e_webbanner_3_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?