Kedvező áron szállást igényelhetnek a BBTE-re felvételizők

A kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem (BBTE) a felvételire jelentkező diákok számára 400 szálláshelyet biztosít a Hașdeu (Kőkert) utcai diáknegyedben lévő egyetemi bentlakásokban.

A szálláshelyet a felvételi teljes ideje alatt igénybe lehet venni; mindazok a felvételizők igényelhetik, akik Kolozsvártól legalább 20 km távolságra laknak. Az elszállásolás 5 ágyas szobákban történik, a szállásdíj 25 lej/ágy/éjszaka, igényelni a BBTE Szociális Szolgáltatások Osztályának küldött kérvény által lehetséges

Fotó: BBTE

A szállásigényléshez egy kérvény szükséges, valamint a személyazonossági igazolvány fénymásolata, amelyeket a social@ubbcluj.ro e-mail címére kell elküldeni a szállásigénylés időpontját megelőző legkevesebb 2 nappal. A szállás ellenértékét az 5. sz. bentlakás pénztáránál lehet megtéríteni (B.P.Hașdeu/Kőkert u. 45.).

A felvételik 2023. július 10. és 27. között zajlanak. A felvételi naptár tartalmazza a jelentkezési időszakot, a felvételi vizsgákat, az eredmények kifüggesztését, a fellebbezések benyújtását, a helyek megerősítését, a fennmaradó helyek újraelosztási időszakát az egyetem 22 karán.

További információk ide kattintva érhetők el.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?