Így mentették meg a tűzoltók a tíz méter mély kútba esett kismacskát

Egy tíz méter mély és 15 centiméter átmérőjű kútcsőbe esett kölyökmacskát mentettek ki az Arad Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) tűzoltói kedd délután Zádorlakon.

A családtagok és a helyi önkéntes tűzoltók többszöri próbálkozása hiábavalónak bizonyult, végül a 112-es segélyhívó számon kértek „erősítést’. A mentőcsapatot az aradi tűzoltóság három altisztje alkotta, akik mintegy félóra alatt kötelek és egy hurok segítségével kiemelték a cicát.

Az esetről készült felvétel alá azt írták, hogy a gyerekek öröme és megkönnyebbülése volt a legjobb elismerés, amit kaptak a tűzoltók.

Pisica are 9 vieți dar ajutorul salvatorilor Detașamentului Arad a făcut diferența. Pentru că fiecare viață contează Incidentul s-a întâmplat în localitatea Zădăreni, astăzi în jurul orei 15.00. Pisica a căzut într-un tub de aproximativ 10 m adâncime și 15 cm diametru. După mai multe încercări nereușite de a o salva, familia și pompierii voluntari din Zădăreni au apelat serviciul 112. Un echipaj format din 3 subofițeri ai Detașamentului de Pompieri Arad s-a deplasat la fața locului si după aproximativ 30 de minute, cu ajutorul cordițelor de salvare și a unui laț improvizat au reușit salvarea pisicii. Bucuria copiilor a fost pentru noi cea mai mare recunoștință! #NoiSuntemIsuArad

Közzétette: ISU ARAD – 2021. június 8., kedd
16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?