Horrorisztikus jelenet Aradon: egy marokkói az utcán próbált öngyilkosságot elkövetni

Egy marokkói férfi az aradi Mikelaka negyedben a nyílt utcán próbált véget vetni az életének. A helyi rendőrök észrevették, amikor egy éles tárggyal fel akarta vágni az ereit.

A mentőket azonnal a helyszínre hívták a helyi rendőrök, akik megakadályozták az öngyilkossági kísérletet, írja az adevarul.ro.

Fotó forrása: Aradi Helyi Rendőrség

„A járőrözés során 24 óra körül a Mikelaka negyedben a csapat egy nagyon izgatott személyt azonosított, aki kaotikusan járkált, gesztikulált és kiabált, miközben a nála lévő hátizsákból egy éles tárgyat húzott elő, amellyel megpróbálta felvágni az ereit” – áll a helyi rendőrség képviselőinek közleményében.

Miután észlelték ezeket az öngyilkossági szándékra figyelmeztető jeleket, a helyi rendőrök azonnal megkezdték a férfi megbilincselését, amíg a mentők ki nem érkeztek a helyszínre, hogy szakorvosi ellátást nyújtsanak. A helyi rendőrség képviselői azt is megemlítik, hogy: „a 40 éves, marokkói származású R.Y.-t, miután orvosi vizsgálatnak vetették alá, a pszichiátriai osztályra szállították vizsgálat és pszichoterápiás ellátás céljából”.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?