banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

FRISSÍTVE: Holttestet találtak egy utánfutóban Nagyváradon

Sokkoló felfedezést tettek kedden reggel Nagyváradon az Őssi negyedben lévő egyik tömbház lakói: a Prima tömbház mellett leparkolt utánfutóban egy holttestre bukkantak.

A rendőrség nagy erőkkel szállt ki a helyszínre. Az élettelen testet a hatóságok átadták a törvényszéki orvos szakértőknek.

Fotó: Bihon.ro

Egyelőre nem lehet tudni, hogy ki az áldozat és mióta lehet az utánfutóban, vagy hogy mi okozhatta a halálát. Sem a rendőrség, sem az ügyészség nem adott még ki információkat az ügyben. A nyomozók cikkünk megjelenése idején is a helyszínen vannak és rögzítik a nyomokat.

A tömbház parkolóját egyébként csak az ott lakók használhatják, a parkolóhelyeket oszlopok védik, hogy illetéktelenek ne foglalhassák el. Az egyik ilyen parkolóhelyen állt az az utánfutó is, amelyben megtalálták a holttestet. 

A Bihon.ro és Digi24 úgy tudja, hogy szintén kedd reggel egy másik fiatal nőt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba és a hatóságok szerint kapcsolatban állhat a gyilkossággal. A nőt megkínozhatták, a teljes testét sérülések borítják, a Bihon.ro információ szerint pedig a régebbi sérülések nyomai arra utalnak, hogy rendszeres bántalmazásnak volt kitéve.

A környékbeli lakók elmondása alapján prostitúcióhoz köthető az ügy, gyakran hallottak hangoskodást a lakásokból.

Koradélután Cristian Ardelean, a Bihar megyei törvényszéki ügyészség szóvivője tájékoztatta a nyilvánosságot az ügy részleteiről. Kiderült, hogy az áldozat egy 31 éves érmihályfalvi származású nő. Holtteste egy bőröndben volt az autó utánfutójában, az első feltételezések alapján pénteken vagy szombaton hunyt el. A halál okát pontosan még nem állapították meg, de az bizonyos, hogy nem ott ölték meg, ahol a holttestére rátaláltak, az utánfutóban vasárnap reggel rejthették el. Több gyanúsított is van az ügyben, akiket a hatóságok épp kihallgatnak, mondta az ügyészség szóvivője.

Az is kiderült, hogy a súlyos sérülésekkel kórházba szállított másik fiatal nő az elhunyt testvére. A gyanú szerint mindketten egy prostitúciós hálózat áldozatai. A Bihoreanul forrásai szerint a 31 éves nőt halálra verték. A rendőrséget egy férfi riasztotta telefonon, mondván, hogy „csípős bűzt” érez az utánfutó környékén. Őt is kihallgatja a rendőrség az élettársával és egy másik nővel egyetemben. Ők mind ugyanabban a lakásban élnek, ott ahol az áldozat is lakott.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?