Holtan találtak egy kétéves kisfiút a szennyvíztisztító területén

Fotó: MaszolHoltan találtak egy kétéves gyermeket szerdán este a Szeben megyei Nagytalmácson (Tălmaciu), a helyi szennyvíztisztító állomáson. Halálát fulladás okozhatta – tájékoztatott a Szeben Megyei Mentőszolgálat.

A kisfiú aznap este tűnt el otthonról. A mentőszolgálathoz 22.05 órakor futott be a segélyhívás, amelyben jelezték, hogy egy élettelen kisfiúra bukkantak a nagytalmácsi szennyvíztisztító állomás területén. A helyszínre a helyi és a nagyszebeni mentőegységek is kisiettek, a kétéves és kilenc hónapos gyermek már nem mutatott életjeleket és teste kihűlt. A mentősök a helyszínen megpróbálták újraéleszteni, majd kórházba szállították, és ott is küzdöttek az életéért, de hiába – részletezték a közleményben.

A rendőrség eljárást indított, hogy kivizsgálják, miképpen kerülhetett a kisfiú egyedül a szennyvíztisztító területére. Mint tájékoztattak, az apa szerdán 20.35-kor jelezte a hatóságoknak, hogy aznap 18.50-kor eltűnt a gyermeke. A rendőrökből, családtagokból és önkéntes tűzoltókból összeállt csapat indult a keresésére. Egy férfi 22 óra körül fedezte fel a gyermek holttestét a ­­­­Szeben folyó medrében, mintegy három kilométerre az áldozat lakhelyétől­.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?