FRISSÍTVE – Holtan találtak egy 21 éves lányt – Valószínűleg meggyilkolták

Holtan találtak szombaton egy 21 éves brassói nőt egy nagyszebeni lakásban. A hatóságok erőszakos halálra gyanakodnak, mert a fiatal nő nyaktájékán sérüléseket fedeztek fel. Az ügyben őrizetbe vettek egy 24 éves fiatalembert. FRISSÍTÉS: Őrizetbe vették azt a 24 éves Szeben megyei fiatalembert, akit barátnője megölésével gyanúsítanak. FRISSÍTÉS: A fiatalember azt nyilatkozta a nyomozóknak a kihallgatáson, hogy tettét féltékenységből, kábítószer hatása alatt követte el. 

A Szeben megyei rendőrség szombat esti tájékoztatása szerint 15:30-kor riasztották őket a nagyszebeni lakásban talált holttesthez, számol be az Agerpres. Rendőrök, kriminalisztikai szakemberek és egy törvényszéki orvos szállt ki a helyszínre, ahol megállapították, hogy egy 21 éves Brassó megyei nő az áldozat. A nyaktájéki sérülésekből arra következtettek, hogy a fiatal nő erőszakos halált halt, így a nyomozást átvette a Szeben megyei ügyészég. A holttestet a Szeben megyei törvényszéki orvostani intézetben boncolják fel.

Fotó forrása: Szeben megyei rendőrség

A rendőrök a szebenjuharosi hegyicsendőrök segítségével röviddel ez után elfogtak egy 24 éves Szeben megyei férfit. A hatóságok azt gyanítják, hogy a fiatalember egy hirtelen támadt konfliktus során oltotta ki a lány életét. A gyanúsítottat kihallgatják a nyomozók.

A helyi média, a Turnul Sfatului szerint a barátnője meggyilkolásával vádolt fiatalember egy barátjával élt egy nagyszebeni lakásban, és a környezetében ismert volt, hogy kannabiszfogyasztó. Barátnője a Brassó megyei Făgărașból származott, és gyakran járt a nagyszebeni lakásba. A fiú egyik közeli barátja a Turnul Sfatului-nak elmondta, hogy az mentális problémákkal küzdött, és korábban öngyilkosságot akart elkövetni. „Több súlyos pszichózisban szenved és szenvedett” – mondta. Arról is ő számolt be, hogy a mostani gyanúsított öngyilkosságot akart elkövetni korábban. „Mi utána mentünk és megtaláltuk" – mondta. Néhány nap múlva újabb kísérletet tett, ezúttal felvágott erekkel találtak rá az autójában. Az epizód után a fiatalembert pszichiátriai kórházba szállították, ahonnan néhány nap múlva hazaengedték, írja a Digi24 a helyi lapra hivatkozva.

Frissítés: Őrizetbe vették azt a 24 éves Szeben megyei fiatalembert, akit barátnője megölésével gyanúsítanak – közölte vasárnap Elena Welter, a Szeben megyei rendőrség szóvivője. A feltételezett tettes Szebenjuharos környékén bujdosott az erdőben, ott találtak rá szombat este a csendőrök.

A barátnője megöléséért őrizetbe vett 24 éves fiatalember azt nyilatkozta a nyomozóknak a kihallgatáson, hogy tettét féltékenységből, kábítószer hatása alatt követte el. Minderről a Szeben megyei törvényszéki ügyészség szóvivője, Mihaela Ruginosa ügyész számolt be. A tájékoztatás szerint a Brassó megyei 21 éves nőt egy késsel többször nyaktájékon szúrta az elkövető, elvágva a nyaki ereket. A gyanúsítottat szombat este fogták el a hegyicsendőrök a szebenjuharosi erdőben. Jelenleg a nagyszebeni rendőrség őrizetében van.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?