Hegyi utakat zártak le a hóvihar miatt

A rossz időjárási - havazás és hóvihar - miatt lezárták szombat délután a forgalmat Krassó-Szörény megyében, az 582E jelzésű megyei út Prislop pihenő és Szemenik üdülőtelep közötti szakaszán, valamint a 608A megyei út kishavasi libegő alja és Kishavas közötti szakaszát.

A Krassó-Szörény megyei rendőrség szerint a korlátozás egészen az úti viszonyok javulásáig fennmarad, írja az Agerpres. „Jelenleg nincsenek gépkocsik vagy személyek elakadva ezeken az útszakaszokon” - tájékoztatott a rendőrség.A kép illusztráció | Fotó: Pixabay

A hatóságok azt tanácsolják a turistáknak, hogy mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak az úti viszonyokról, és tartsák be a korlátozásokra vonatkozó felszólításokat, és a közlekedési rendőrök utasításait.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) szombaton kiadott figyelmeztetése szerint Krassó-Szörény megye elsőfokú hóviharriasztás alatt áll vasárnap délelőtt 10 óráig. A megye hegyvidékén azonban másodfokú hóviharriasztás érvényes szintén vasárnap délelőtt 10 óráig.

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?