Gyilkossági kísérlet Újszentannán: a tettes vonat elé vetette magát

Késsel és fejszével támadt volt főnöke feleségére egy férfi Arad megyében, majd néhány órával később vonat elé vetette magát. Az elkövető a városi tanácshoz tartozó építővállalat munkása volt.

Az Arad megyei törvényszéki ügyészség keddi tájékoztatása szerint a támadás hétfőn történt. Az 55 éves elkövető az Arad megyei Újszentanna városi tanácsához tartozó egyik vállalat alkalmazottja volt, főnöke azonban elbocsátotta állásából. Az ügyészség szerint a tettes otthonában akart bosszút állni főnökén, ezért elment hozzá, átugrotta a kerítést, de csak volt felettese 59 éves feleségét találta otthon. A férfi többször mellkason szúrta egy késsel az asszonyt, és fejszével fejbe ütötte.

A férfi többször mellkason szúrta egy késsel az asszonyt. Illusztráció: Pixabey

A nő sikoltásait egy szomszéd hallotta meg, aki az áldozat segítségére sietett. Az elkövető elmenekült a helyszínről. Néhány órával később az újszentannai állomáson, a sínek mellett találták meg holtan. Az ügyészek megállapították, hogy öngyilkos lett, a vonat elé vetette magát. A megsebesített nőt súlyos állapotban szállították az aradi sürgősségi kórházba, jelenleg az intenzív terápiás osztályon kezelik.

Dinorel Musca, Újszentanna alpolgármestere azt mondta az Agerpres hírügynökségnek, hogy az elkövető a városi tanácshoz tartozó építővállalat munkása volt. Mivel az utóbbi hónapokban alkoholos állapotban járt be dolgozni, főnöke néhány nappal ezelőtt elbocsátotta. Az ügyészség emberölésre tett kísérlet és birtokháborítás ügyében indított eljárást.

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754/800–808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?