Fegyverrel támadt az üzlettulajdonosra egy férfi, mert elbocsátották a barátnőjét

Lövöldözött és késsel fenyegetőzött, sőt egy személyt meg is sebesített egy férfi Aradon péntek este. A támadás után az elkövető elmenekült, a rendőrök szombat reggel fogták el Lugoson.

Péntek este az aradi Borszék sétányon konfliktusba keveredett két helyi férfi, az egyikük, egy 26 éves férfi egy éles tárggyal támadt rá társára, egy 29 éves férfira, akit meg is sebesített. A támadónál lőfegyver is volt, amit kétszer el is sütött. A megsebesített fiatalemberhez az eset szemtanúi a 112-es sürgősségi számon értesítették a mentősöket. Sebei nem voltak súlyosak, ezért a helyszínen ellátták, és nem szállították kórházba.

A támadó autójával elmenekült a helyszínről. A rendőrség a nyomába eredt, és szombat reggel fogták el a Temes megyei Lugoson. Visszaszállították Aradra és 24 órás őrizetbe vették.

Ügyészségi források szerint az elsütött fegyver nem igazi volt, hanem egy műanyaggolyós pisztoly. A támadás áldozata pedig egy üzlettulajdonos, akit a feltételezések szerint azért támadott meg a 26 éves férfi, mert elbocsátotta barátnőjét és így akart bosszút állni.

(Címlapkép: Román Rendőrség/Facebook)

Kapcsolódók

Kimaradt?