Azonosította a rendőrség a meglőtt 39 éves aradi férfi két támadóját

Azonosította a rendőrség azt a két személyt, akik vasárnapról hétfőre virradóan Aradon rálőttek egy 39 éves férfira és a feltételezések szerint jelentős pénzösszeget loptak el tőle. 

A gyanúsítottakat a rendőrség keresi, egyikük 33, másikuk 34 éves. Áldozatuk 39 éves és az aradi alvilág közismert alakja, akit hétfő hajnalban támadtak meg és rálőttek a nyílt utcán. A férfi a lábán sérült meg - írja az Agerpres.

Az áldozat hozzátartozói arról számoltak be, hogy a férfit egy útkereszteződésnél várták támadói, akiket a a férfi ismert. Miután rálőttek, nagy pénzösszeget vettek el tőle - állítják a hozzátartozók.

A 39 éves férfi eszméleténél volt, amikor a mentősök az aradi sürgősségi klinikára szállították, ahol ellátták sérüléseit. Élete nincs veszélyben, de műtétre szorul, mert egy golyó áthatolt bal combján.

Az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított az incidens körülményeinek kiderítésére. A büntetőjogi eljárás emberölési kísérlet, jogtalan fegyverbirtoklás és jogtalan tűzfegyverhasználat miatt folyik. 

Kapcsolódók

Kimaradt?