FRISSÍTVE – Eltűnt hároméves gyermek után kutatnak Kovászna megyében

FRISSÍTVE - A Kovászna megyei Hete település közelében található erdőben eltűnt hétfőn egy hároméves gyermek. A kiskorú keresésére több mentőegységet is kivezényeltek – közölte a Kovászna Megyei Készenléti Felügyelőség.

Hétfőn este több mint százan keresték a gyermeket a környéken, de nem jártak sikerrel, így kedd reggel továbbfolytatták a kutatást.

A készenléti felügyelőség közleménye szerint a Hete közelében eltűnt gyermeket több mint száz Kovászna és Brassó megyei tűzoltó, rendőr, csendőr, hegyimentő és helyi önkéntes keresi. Hétfőn mintegy öt órán keresztül kutatattak a gyermek után, kedden pedig folytatják a keresést.

FRISSÍTÉS1: Az eltűnt kisfiú korához képest alacsony, körülbelül 15 kilogrammos, sötétbarna rövid haja és barna szeme van, a bal lábán egy két centiméteres égési sérülés nyoma látható. Eltűnésének pillanatában fehér nadrágot, fehér hosszú ujjú blúzt és zöld csizmát viselt. A Kovászna Megyei Készenléti Felügyelőség közlése szerint nincsenek rendelkezésre álló képek a gyermekről.

A hatóságok arra kérnek, hogy akinek bármilyen információja van, amely a gyermek nyomára vezethet, jelentkezzen a 112-es segélyhívó számon, vagy a lakhelyéhez legközelebb eső rendőrőrsön.

FRISSÍTÉS2: A gyermeket az árapataki erdőben megtalálták, nem esett nagyobb baja.

(Címlapkép: evz.ro - illusztráció)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?