Az erdőben találták meg az eltűnt hároméves háromszéki gyereket

Fotó: Kovászna Megyei Készenléti Felügyelőség

A háromszéki hatóságok egy éjszakányi keresés után megtalálták az eltűnt hároméves hetei gyereket. Mint arról beszámoltunk, a Kovászna megyei Hete településről január 4-én, hétfő este tűnt el a héroméves Vasile Bogdan Coșcodar.

A szülők hétfő este 7 órakor riasztották a rendőrséget, hogy a kisfiú a házuk elől tűnt el nyomtalanul. A háromszéki hatóságok nagy erőket mozgattak meg, több százan keresték a gyermeket a környékbeli erdőkben, de nem jártak sikerrel, így kedd reggel továbbfolytatták a kutatást, számolt be Radu Stroe.

A Kovászna megyei rendőrség szóvivője szerint a keresésben részt vettek a rendőrök, csendőrök, háromszéki és Brassó megyei tűzoltók, hegyimentők, erdészek és önkéntesek is. Az éjszaka folyamán hőkamerákkal és kutyákkal próbáltak a kisfiú nyomára bukkanni. Kedden délben találták meg őt az árapataki erdőben.

Radu Stroe szerint megtalálása után orvosok vizsgálták meg a kisfiú állapotát és megállapították, hogy egészséges, nem esett baja. A rendőrségi szóvivő szerint vizsgálják még a kisgyerek eltűnésének körülményeit.

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?