Elrabolt és megpróbált megerőszakolni egy 12 éves lányt egy 66 éves nagyváradi férfi

Egy 12 éves kislányt rabolt el a nagyváradi Szálka parkból egy 66 esztendős helybéli férfi hétfőn délután. A gyereket a kezénél fogva rángatta az elkövető, aki egy közeli utcában lévő házában próbálta megerőszakolni a gyermeket. A kislánynak sikerült elszöknie, a férfit pedig letartóztatták.

A 66 éves elkövetőt a rendőrség elkapta, az ügyészség kezdeményezésére pedig harminc napos előzetes letartóztatásba helyezték. Bűnvádi eljárást indítottak ellene emberrablás és kiskorú ellen elkövetett szexuális zaklatás vádjával.

A Bihoreanul hetilap ügyészségi forrásokra hivatkozva közölte, hogy a gyerek Nagyvárad egyik zöldövezetében, a Szálka parkban játszott hétfőn délután, amikor megkörnyékezte őt a férfi. Előbb csak meg akarta győzni, hogy menjen vele, de mivel ez nem sikerült, megragadta a kislány karját és magával rángatta a közeli Căprioarei utcában lévő magánházába. Itt aztán megpróbálta megcsókolni a kislányt és az intim testrészein simogatta.

A gyereknek azonban sikerült kimenekülnie a 66 éves férfi kezei közül és kiszaladt az udvarra, ahol az elkövető attól tartva, hogy gyerek kiabálni kezd, hagyta, hogy elmenjen. Amikor a kislány hazaért, elmondta a szüleinek az esetet, akik azonnal értesítették a rendőrséget. A szexuális zaklatót szerdán fogták el és vették őrizetbe, majd harminc napos előzetes letartóztatásba helyezték.

(Címlapképi illusztráció: Adobe Stock)

banner_yPcbUIdB_300x250-maszol-HF23_3mb.gif
banner_vtAivxH1_web-banner-HF23.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?