Előzetesben a szörny, aki négy éven keresztül erőszakolt egy kislányt

Egy 48 éves szatmárnémeti férfi ügyén szörnyülködik néhány napja a szatmári közösség. A férfi azért került újra a hírekbe, mert megtámadta a 30 napos előzetes letartóztatásáról szóló törvényszéki rendeletet. A férfit egyébként kedden helyezték 30 napos előzetes letartóztatásba

A helyi rendőrségnél dolgozó férfiről néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy négy éven keresztül követett el folytatólagosan szexuális erőszakot egy most 11 éves kislányon – azaz szörnyű tettei sorozatának kezdetekor az áldozat mindössze 7 éves volt. A gyanúsított– kihasználva, hogy egyedül maradt a lakásban élettársa kislányával – rendszeresen orális szexre kényszerítette a gyermeket, illetve közösült is vele.

Fotó: Borsi Balázs

A Szatmárnémeti Helyi Rendőrség közlése szerint a férfi ugyan náluk dolgozik, nem végzett terepmunkát, hanem diszpécserként tevékenykedett. A múltidő nem véletlen, amint nyomozás indult ellene, állásából felfüggesztették.

Gabriel C. egyébként úgy bukott le, hogy a gyermek – miután évekig tűrte az ellene elkövetett szörnyűségeket – összeszedte bátorságát és mindent elmondott az édesanyjának, aki értesítette a rendőröket.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?