banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_nwQSwVIi_GOOGLE_728x90.gif
banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Elkapta a koronavírust a PLUS elnöke

Dacian Cioloş, az Igazság, Egység és Szolidaritás Pártja (PLUS) és az Európai Parlament (EP) Renew frakciójának vezetője a Facebookon jelentette be, hogy megfertőződött a SARS-CoV-2 vírussal.

„Néhány perce kaptam meg a COVID-19 teszt eredményét, ami sajnos pozitív. Akikkel az elmúlt napokban találkoztam, azokat tájékoztattam, én pedig mától elkülönülésbe vonulok, az EP orvoscsoportjának utasítása értelmében. Minden körülmények között betartottam minden óvintézkedést, nincsenek tüneteim és jelen pillanatban jól vagyok” – olvasható a politikus bejegyzésében.

Dacian Cioloş arra kéri az embereket, hogy amennyiben a COVID-19 tüneteit észlelik magukon vagy pozitív teszteredményük jön ki, értesítsék az orvosukat, mert a fertőzött ember állapota egyik óráról a másikra leromolhat.

„Otthonról fogok tovább dolgozni az EP és az ország sürgős projektjein, amelyek az egészségügyi, gazdasági és társadalmi válságból való kilábalást szolgálják. Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre, óvjátok az egészségeteket és legyetek figyelmesek” – üzente a PLUS elnöke.

(Címlapfotó forrása: Facebook/Dacian Ciolos)

banner_y97vR58b_970x250.png

Kapcsolódók

Kimaradt?