Egy ember meghalt, ketten kórházba kerültek egy panzióban keletkezett tűz miatt

Tűz ütött ki vasárnap reggel egy călimăneşti-i (Vâlcea megye) panzióban, egy személy, a létesítmény egyik alkalmazottja meghalt, két személy kórházba került.

A Vâlcea megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője, Sorin Albinaru szerint a katonai tűzoltók több egysége szállt ki a helyszínre vasárnap reggel, írja az Agerpres. A kétemeletes épület manzárdrésze égett sűrű füsttel. Több személy kimenekült az épületből a tűzoltók megérkezése előtt.

Illusztráció | Fotó forrása: Pexels
Az épületből kimenekült panziótulajdonos tájékoztatta a tűzoltókat, hogy a panzióban nyolc személy – négy felnőtt és négy kiskorú – volt megszállva, akik kijöttek az épületből, azonban az egyik alkalmazott lehet, hogy a tetőtérben van. A tűzoltók a lángok oltásával párhuzamosan a férfi keresésébe fogtak. A panzió tulajdonosát kórházba szállították a mentők, mivel a kitört ablakkal több helyen megvágta a kezét. Ugyanakkor kórházba szállították a panzió egy másik alkalmazottját, aki a tűz oltásában segédkezett, és könnyű égési sérüléseket szenvedett a kezén.

Az ISU képviselői később tájékoztattak, hogy megtalálták az eszméletlen alkalmazottat a tetőtérben, karjain kisebb égési sérülések nyomaival, azonban a mentőorvosok által elvégzett újraélesztési kísérletek ellenére a férfi meghalt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?