Egy biciklist elsodort, majd két gyalogost halálra gázolt egy 82 éves sofőr

Előbb elsodort egy biciklist, majd halálra gázolt két gyalogost egy 82 éves sofőr, aki ráadásul magára is hagyta a sérült kerékpárost.

A rendőrség azonosította azt a járművezetőt, aki előbb egy biciklist elsodort személygépkocsijával, majd pedig halálra gázolt két gyalogost szombaton kora este Argeș megyében.

A rendőrség közléséből kiderült, hogy a sofőr egy 82 éves férfi, aki Curtea de Argeș városában balra kanyarodás közben elütött egy szabályosan közlekedő biciklist, majd tovább hajtott. A kerékpáros szerencsére karcolásokkal megúszta az esetet.

Fotó: Info Trafic 24

Nem sokkal később egy közeli településen, Albeștii de Argeș község területén uagynez az idős férfi elgázolt két gyalogost is. Az áldozatok súlyos sérüléseket szenvedtek: egyikük a helyszínen, másikuk kórházba szállítása után veszítette életét.

Kiderült, az idős sofőr nem fogyasztott alkoholt, mielőtt volánhoz ült volna. A hatóságok azonban bűnvádi eljárást indítottak ellene baleseti helyszín elhagyása és a hatóságok értesítésének elmulasztása, valamint gondatlanságból elkövetett emberölés és testi sértés miatt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?