banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Égő házból menekültek ki Bölönben, egy személyt kórházba szállítottak

A Kovászna Megyei Kataztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) tájékoztatása szerint vasárnap este három tűzesetnél kellett beavatkozniuk.

A Bölön községben kigyulladt házból két égési sérüléseket szenvedő személy menekült ki. A helyszínre érkező baróti tűzoltók megfékezték a lángokat, miközben a sepsiszentgyörgyi rohammentősök (SMURD) egy sérültet a megyeszékhely kórházába szállítottak; egy másik sérült visszautasította, hogy kórházba vonuljon, ezért égési sérüléseit a helyszínen látták el.A tűzoltóság által közreadott felvétel

A baróti tűzoltók segítségére érkezett egy Brassó megyei tűzoltóegység és a helyi önkéntes tűzoltók is. A lángok teljes mértékben elborították a házat – tájékoztatott az ISU, amely szerint a tüzet a kályhából kipattanó szikra okozta.

Vasárnap további két tűzeset történt: Bodzafordulón egy magánház kéménye kapott lángra, amely, mint kiderült, nem volt megfelelően karbantartva, míg Szentkatolnán egy transzformátorból csaptak ki a lángok, amelynek következtében megsérültek a magasfeszültségű vezetékek is. A bodzafordulói és szentkatolnai tűzeseteknek nem voltak áldozatai.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?