Dupla záróvonalnál előzött, életét veszítette két idős személy

Fotók: Vâlcea Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU)Súlyos közlekedési baleset történt szombat délelőtt az Olt völgyében, a Râmnicu Vâlcea és Călimănești közötti útszakaszon, Bujoreni településen: két személy életét veszítette.

A balesetben egy személyautó és egy teherautó érintett, az áldozatok a kisautó vezetője, egy 76 éves férfi, és utastársa, egy 74 éves nő. A Vâlcea megyei hatóságok közleménye szerint a baleset szabálytalan előzés miatt történt. A kisautó dupla záróvonalnál hajtott át a menetirányának ellentétes sávjára, ekkor ütközött össze a kamionnal.

A helyszínen a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat munkatársai is nagy erőkkel voltak jelen és segédkeztek a mentésben. A két áldozatot feszítővágóval szabadították ki a roncsból, azonban ekkor már nem éltek. A menősökkel kiérkező orvos a helyszínen megállapította a haláluk beálltát.

A mentés idejére teljesen leállt a forgalom, így sem Argeș, sem Szeben megye felé nem haladhattak a járművek. A rendőrség még vizsgálja a baleset pontos körülményeit.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?