Hídfőnek csapódott az autójuk, meghalt két krasznai tizenéves

Fotó: Szilágy Megyei Rendőr-főkapitányságKét tizenéves veszítette életét, ketten (14 évesek) pedig súlyosan megsérültek csütörtökről péntekre virradó éjszaka, amikor a személyautó, amelyben utaztak nekirohant egy hídfőnek a szilágysági Kraszna község közigazgatási területén.

A Szilágy megyei rendőrség pénteki tájékoztatása szerint a járművet egy 19 éves krasznai fiatalember vezette Szilágynagyfalu irányából Krasznahossúaszó felé. Feltehetően az útviszonyoknak nem megfelelően, túl gyorsan hajtott, és egy rendkívül veszélyes jobbkanyarban az autó átsodródott az ellentétes sávra és nekicsapódott egy hídfő fémkorlátjának.

A baleset következtében az autó vezetője és a mögötte ülő utas, egy 16 éves fiú, aki szintén krasznai lakos volt, meghalt. A másik két, 14 éves utas könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet. Őket mentővel szállították kórházba.

A rendőrség eljárást indított az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés és testi sértés miatt. A baleset pontos körülményeinek feltárásán még dolgoznak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?