Ciucă: örüljünk ennek a karácsonynak, és magunk is ajándékozzunk örömet!

Üzenetet adott ki Nicolae Ciucă miniszterelnök karácsony alkalmából, amelyben egészséget kíván az embereknek, és a jövőben való bizakodásra buzdít.

„Jézus Krisztus születésének szent ünnepe a családdal és szeretteinkkel együtt töltött pillanatok örömét kínálja nekünk ezekben a napokban, együtt a karácsonyi hagyományok páratlan varázsával és azzal az érzéssel, hogy mindannyian jobbak lehetünk a másokkal való kapcsolatainkban. Kívánok mindenkinek egészséget, örüljenek a megvalósításaiknak, és együtt bízzunk a jövőben” – fogalmazott üzenetében a miniszterelnök.

Illusztráció: Agerpres

Hozzátette, a nagylelkűség, a szolidaritás és az empátia beivódott a román nép génjeibe, és ennek nemcsak az emberek közötti kapcsolatokban, hanem a társadalom szintjén is tükröződnie kell, a mindenki számára egyenlő esélyeket kínáló kezdeményezések támogatása révén.

„Karácsony ünnepe jó alkalom arra, hogy köszönetet mondjunk mindazoknak, akik keresztényi gondoskodással viseltettek embertársaik iránt. Örüljünk ennek a karácsonynak, és magunk is ajándékozzunk örömet!” – áll a miniszterelnök üzenetében.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?