Botrány a községházán: egy-két boldog óráért alkalmazott volna egy nőt a polgármester

Azzal vádolják a Argeș megyei Călinești polgármesterét, hogy szexuális szívességet kért egy állásért cserébe. Az áldozat egy nála 32 évvel fiatalabb nő, aki állítólag a polgármester unokahúga. A polgármester szerint valaki megpróbálja tönkretenni őt. Az állásinterjúról készült felvétel terjedni kezdett az interneten – írja az Observator News.

„Ha akarod, felvehetlek a kabinetembe, adok 35 milliót, szabadidőt. Ha szükségem van rád, és egy-két órát veled akarok lenni egy nap, állj a rendelkezésemre” – mondta Mihai Georgescu polgármester a 21 éves lánynak, akiről kiderült, hogy az unokahúga.

Illusztráció: Adobe Stock

Mihai Georgescu tagadja, hogy a felvételen hallható hang az övé lenne.

„Ha arra a következtetésre jutott, hogy az én hangom hallható a felvételen, várja meg a vizsgálat eredményét. Semmilyen kapcsolatom nincs ezzel a fiatal hölggyel vagy bármely más fiatal nővel. Elkötelezett családapa vagyok, a közösség által megbecsült ember” – nyilatkozta a polgármester az Observator News riporterének.

A polgármestert felfüggesztették tisztségéből és bűnvádi eljárást indítottak ellene. A férfi azonban továbbra is azt állítja, hogy valaki megpróbálja tönkretenni a karrierjét.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?