Bizakodó a marosvásárhelyi RMDSZ

Kovács Mihály Levente, a marosvásárhelyi RMDSZ elnöke urnazárást követő beszédében köszönetet mondott minden marosvásárhelyinek, aki elment szavazni, különösen a magyar közösségnek, amiért megértette a választás a fontosságát. Ugyanakkor közölte, a magas részvétel azt bizonyítja, hogy a vásárhelyiek éltek demokratikus jogukkal.

Hozzátette, voltak olyanok, akik az utolsó órákban szervezetten vitték szavazni a választásra jogosultak egy jelentős részét, és a nap folyamán is sorozatosan kampánycsend-sértésről kaptak bejelentéseket. Meglátásuk szerint a választás egésze azonban rendben zajlott, ami azt bizonyítja, hogy a marosvasarhelyiek erkölcsi értékrendje a helyén van és nem tűrik, hogy átverjék, megtévesszék őket.

„A rendelkezésre álló adatok alapján bizakodóak vagyunk, úgy tűnik, nagy esély van arra, hogy folytassuk a város felvirágoztatását, haladjunk a négy évvel ezelőtt eltervezett úton, amelyhez bizalmat kaptunk” – jelentette ki Kovács Mihály Levente.

„A részvételi adatok alapján az is büszkeségre ad okot – mondja Kovács Mihály Levente –, hogy Marosvásárhely a lista élén szerepel, magunk mögé utasította Erdély sok fontos települését, nagyobb volt nálunk a részvétel. Jobban akartuk mi, marosvásárhelyiek, hogy ne térjünk le a fejlődés útjáról, hogy ne térítsenek le a fejlődés útjáról. Jobban akartuk és tettünk is ezért! A magas részvétel pedig nagyobb legitimitást ad a munkánkhoz” – nyomatékosította az RMDSZ városi szervezetének elnöke.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?