banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

Beszakadt az út az arra járó autó alatt, kétméteres „kráter” keletkezett

Mintegy kétméteres „kráter” keletkezett egy autó alatt a Vaslui megyei Negrești városában hétfőn. A személyautóját gyanútlanul vezető nő halálra rémült, miután „megnyílt alatta a föld”. Az útkarbantartásért felelős vállalat munkatársai egyelőre csak annyit tettek, hogy sajátos megoldással barikádozták el a veszélyes lyukat.

Az ObservatorNews beszámolója szerint a baleset a Negrești-i Mihail Sadoveanu utcában történt, éppen a városháza adó és illetékek osztályának épülete előtt.

Fotó: ObservatorNews

Az autóvezető beszámolója szerint egy adott pillanatban csak azt érezte, hogy a járműve süllyedni kezd, a következő pedig, amit látott, hogy eltűnt az út alatta. A szemtanúk beszámolója szerint csodával ér fel, hogy a nő nem sérült meg. Az esetről a nő a saját közösségi oldalán is beszámolt, és arra figyelmeztette az autós társait, hogy vezessenek óvatosan és figyeljenek a városban található csapdákra.

Az útkarbantartásért felelős vállalat az eset után padokkal barikádozta el a méretes lyukat, és szalagokat kötöztek fel, jelezve az úthibát.

Fotó: ObservatorNews

Negrești polgármestere, Cristi Rusu az eset nyomán azt nyilatkozta, hogy a kivitelező egyértelműen silány munkát végzett, és azt mondta, attól tart, hogy a város más pontjain is történhet hasonló incidens.

A Mihail Sadoveanu utcát még 2011-ben újították fel európai uniós alapokból. Nyolc évvel később több utcában, többek között ebben is feltörték az aszfaltot, hogy kicseréljék a csatornahálózatot. A munkálatokat 2020-ban fejezték be, azóta lehet veszélyes több útszakasz is.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?