Az út közepén hagyott a sofőr egy kolozsvári nőt a csomagjaival – A hó miatt nem lehetett felhajtani

Egy kolozsvári nő szombat esti kolozsvári utazása: a Bolt sofőrje az úton hagyta, mert a hó miatt nem tudott felhajtani a Békási (Bună Ziua) utcába.

Kellemetlen élménye volt Kolozsváron egy nőnek, aki a stiridecluj.ro beszámolója szerint elmesélte, a Bolt sofőrje mindent megtett, de mivel az utcáról nem takarították el a havat, nem tudott eljutni az autóval az úti céljához.  „A hóeltakarítók alszanak, nehéz közlekedni a városban. Az autó nem tud felmenni a Békási utcán. A főúton. Egyszerűen nem tud felmenni a dombra. A Bolt sofőrje feladta” - számolt be a kolozsvári nő.

Fotó: KépernyőmentésKi kellett szállnia, és a bőröndjeivel együtt az utcán maradt, az autó pedig visszafordult a város felé, oda, ahol lehetett közlekedni. „A bőröndökkel az úton maradtam. A sofőr feladta, de igazából nem tehetett semmit, mert nem tudott felmenni. Ott maradtam, mint egy szerencsétlen az utca közepén. Nem tudtam hazavinni a csomagjaimat. Legszívesebben sírtam volna. Négy háztömbnyire lakom, de túl sok cuccot kellett cipelnem. A sofőr 4-5 útvonalat is megpróbált, de egyszerűen nem ment. Szuper kolozsvári önkormányzat!” – összegezte a nő. Végül egy másik elektromos autó sofőrjével sikerült hazajutnia a kolozsvári nőnek.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?