Arafat: Nem volt működési engedélye a felrobbant töltőállomásnak

Semmiféle működési engedélye nem volt annak a crevediai cégnek, amelynél a szombati robbanások történtek – közölte vasárnap Raed Arafat.

A katasztrófavédelmi főosztály (DSU) vezetője azt mondta, a cég nem rendelkezett a működéshez szükséges dokumentumokkal, elméletileg már nem folytatott semmiféle tevékenységet.

Fotó: InfoTrafic24

Petre Florin, Crevedia polgármestere különben közleményben mutatott rá, hogy a töltőállomásnak már évekkel ezelőtt felfüggesztették a tevékenységét. Források szerint, a töltőllomás Caracal szociáldemokrata polgármesterének a fiáé. Ezzel kapcsolatban Marcel Ciolacu miniszterelnök leszögezte, nem tudhatja, mivel foglalkoznak a pártja polgármestereinek gyerekei, és a vétkesek felelni fognak.

Amint arról beszámoltunk, 58 sérültje és két halálos áldozata van a Dâmboviţa megyei Crevedia egyik autógáz-töltőállomásánál történt robbanásoknak. A sérültek közül 43-an belügyi alkalmazottak: 39 tűzoltó, két rendőr és két csendőr.A katasztrófavédelem hajnali 3 óra körül közölte, hogy lokalizálták a tüzet.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?