Dan Barna (USR): a nagygyűlés Dragneáról, Tăriceanuról és cinkostársaikról szólt

A Szociáldemokrata Párt (PSD) és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) által a „demokrácia és a jogállam védelmében” meghirdetett szombat esti nagygyűlés Liviu Dragneáról, a PSD elnökéről, Călin Popescu-Tăriceanuról, az ALDE vezetőjéről és a pártvezetés csúcsán lévő többi cinkostársukról szólt - jelentette ki vasárnap Dan Barna, a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) elnöke.

„Az összes beszéd a pártvezetőkről és cinkostársaikról szólt, azokról, akiknek alig másfél év alatt sikerült a bányászlátogatástól számított legmélyebb társadalmi válságba sodorniuk az országot” - írta Facebook-bejegyzésében az ellenzéki politikus.

A pártelnök „groteszknek” nevezte, hogy „elítélt bűnözők azzal hülyítik az embereket”, hogy az általuk elkövetett lopásokért az állampolgárok mindannyian felelősek. Dan Barna azt állítja, hogy több üzenetet kapott, amelyek közül némelyek „szégyent, mások kétségbeesést vagy felháborodást” fejeztek ki, és erre a válasz csak az lehet, hogy mind több „becsületes és hozzáértő” ember vegyen részt a politikában.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?