Meghalt a rendőr, akit fejbe lőtt a barátnője

Belehalt a kórházban sérülésének szövődményeibe az a 33 éves slatinai rendőr, akit a 28 éves barátnője január végén véletlenül fejbe lőtt, miközben játszadozott kedvese szolgálati fegyverével.

A férfit akkor kómában szállították a craiovai sürgősségi kórházba. Háromszor is megműtették, visszanyerte eszméletét, de nem tudott kommunikálni a környezetével. Hozzátartozói azt tervezték, hogy egy külföldi kórházba szállítják további kezelésre, ám a hét végén vérmérgezésben meghalt – írja a Mediafax.

Mint korábban beszámoltunk, Bogdan Dumitrescu és a barátnője egy másik párnál tartózkodott vendégségben január 31-én. Mindketten alkohol befolyása alatt voltak, amikor hazatértek. A férfi odaadta a nőnek a szolgálati fegyverét, ami véletlenül elsült. A rendőr ekkor háttal állt a fegyvernek. A golyó előbb a nő kezén ejtett sebet, majd fején találta a férfit.

A hatóságokat a kétségbeesett nő riasztotta. Vendéglátóik elmondták, hogy nem volt feszült a viszony a rendőr és a nő között sem a náluk tett látogatás során, sem távozáskor. Az Olt megyei törvényszéki ügyészség  gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított nyomozást a 28 éves nő ellen. A vádakat most várhatóan gondatlanságból elkövetett emberölésre változtatják.

Kapcsolódók

Kimaradt?