Nyílt levelet tett közzé Avicii titkos szerelme

Nyílt levelet tett közzé Instagram-oldalára a tragikusan elhunyt svéd dj, Avicii titkos szerelme, Tereza Kačerová cseh modell. Ebben felfedte, hogy már tervezték közös életüket és saját gyermekeket is szerettek volna – írja a Daily Mail.

A nő posztolt egy fotókból álló videót is a Tim Berglinggel együtt töltött napjaikról. Ebből kiderül, hogy Avicii nagyon jól megértette magát a lány kisfiával, Lukával. A zenésznek szóló levelében Kačerová levelében azt írta: az elmúlt napokban arra várt, hogy felébredjen, és valaki azt mondja, hogy egy kínos tévedés volt a szerelme halálhíre.

„Most már tudom, hogy soha többé nem foglak viszontlátni. Sokszor mondtam neked, hogy Luka soha nem fog emlékezni arra az életére, amelyet nélküled töltött. Most már abban reménykedem, hogy emlékezni fog a VELED töltött életre” – olvasható a levélben.

Teresa azt írja: azért is akarta titokban tartani a kapcsolatukat, mert azt akarta, hogy csak az övék legyen, és nem akarta senkivel sem megosztani. Csak akkor akarta megosztani a világgal, amikor már várandós lett volna közös gyermekükkel.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?