Bennégett a lángoló műhelyben egy Hargita megyei nő

Kigyulladt hétfőn délután egy autókárpitozással foglalkozó műhely épülete a Hargita megyei Madéfalván. A tűzesetnek sajnálatos módon halálos áldozata is van: a tűzoltók egy 60 éves asszony holttestét találták meg az égő épületben, aki a műhely alkalmazottja volt.

Néhány nap leforgása alatt ez a második olyan tűzeset Madéfalván, amelyben emberek testi épsége is veszélybe került. Míg szombaton egy férfi testének 40 százaléka égett meg, mert cigarettával a szájában elaludt, ezúttal halálos áldozatot követeltek a lángok: egy 60 éves nő veszítette életét a tűzben.

A tűzoltókat hétfőn 13 óra után riasztották a tűzhöz, amely egy autószerelő műhelyben ütött ki Madéfalván. A csíkcsicsói és a madéfalvi önkéntes tűzoltók siettek elsőként a helyszínre, majd a Hargita Megyei Olt Készenléti Felügyelőség hivatásosai is megérkeztek, 12 tűzoltótiszt két tűzoltóautóval – tájékoztatott Alina Ciobotariu tűzoltósági szóvivő.

"Nagy lángokkal égett az épület, a kollégáink pedig azért mentek be, mert fennállt a veszélye, hogy leszakad a műhely mennyezete, ekkor találtak rá a nő elszenesedett holttestére. A rohammentőket, már korábban értesítették, azonban a nő életét már nem lehetett megmenteni. Valószínűleg olyan gyorsan terjedtek a lángok, hogy nem volt lehetősége kijutni a műhelyből" – számolt be a Maszolnak a részletekről a szóvivő. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?