FRISSÍTVE - Ágyban dohányzott, belehalt égési sérüléseibe egy Hargita megyei férfi

FRISSÍTVE: Belehalt a sérüléseibe a madéfalvi férfi, akinek péntekről szombatra virradóra tűz ütött ki a tömházlakásában. Az áldozat égő cigarettával aludt el.

A tűzoltásban és a sérült mentésében több akcióegység segédkezett – tájékoztatott Alina Ciobotariu tűzoltósági szóvivő. A tűz az egykor vasutasoknak épített tömbházak egyikében ütött ki feltehetően azért, mert a lakrész tulajdonosa égő cigarettával a szájában aludt el. A 62 éves férfi testfelületének körülbelül 40 százaléka megégett.

A helyszínre két tűzoltóautóval kilenc tűzoltótiszt sietett ki, de az oltásban a madéfalvi önkéntes tűzoltók is nagy szerepet vállaltak. A férfit a Hargita Megyei Mentőszolgálat autójával szállították a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba, de a mentésben a rohammentő szolgálat is kivette a részét.

FRISSÍTÉS: A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban dolgozó orvostól értesültünk hétfőn arról, hogy a súlyos égési sérüléseket szenvedett férfi nem élte túl a szerencsétlenséget. Kórházba szállítása után nem sokkal életét veszítette.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?