Pornhub-statisztika: 2017-ben a nőknek gyártott pornó győzött

A Pornhub 2017-re vonatkozó kimutatásai alapján a mobiltelefonok győztek tavaly.

A viág legnézettebb pornóoldalát avaly 28,5 milliárd látogató kereste fel, ami napi átlag 81 millió kattintást jelentett. Négymillió új videóval gazdagodtak, ezek összhossza 68 év. Naponta 50 ezren kerestek rá valamire, ez másodpercenként 800 keresést jelent. A Pornhub felhasználói 3732 petabyte adatforgalmat hoztak létre az interneten, ez több mint napi 10 millió gigabyte volt.

A legtöbb felhasználó mára okostelefonról nézi a 18+-os tartalmakat – derült ki. Míg 67 százalék használt mobil eszközt, 24 százalék kitartott a számítógépek mellett, és 9 százalék ragadta meg a tabletjét. Ez azt jelenti, hogy 4 százalékkal esett a számítógépek népszerűsége, 1 százalékkal a tableteké és 5 százalékkal emelkedett a telefonoké 2016-hoz képest a pornónézés terén.

A legtöbben Kubában (79 százalék) és Dél-Koreában (74 százalék) álltak át a telefonos megoldásra.

Mire kerestek rá?

A 2017-et meghatározó keresések listáján a "pornó nőknek" lett az első, az ezt követő "Rick and Morty" sorozatra keresés már enyhén szólva zavarba hozó. A felhasználók kreativitása azonban nem állt meg itt, a harmadik helyet a fidget spinner vitte el. A negyedik helyre a minőség került, azaz az "1080p" felbontású videók keresése, majd az ASMR (kb.: önálló érzéki-idegi reakció). A hatodik helyet a hentai szerezte meg, a hetediket pedig a cheerleaderek vitték el.

A legnépszerűbb keresések győztese a leszbikus pornó lett, az ezüstöt a hentai vitte el, a bronzot a milfek. A mostohaanya és mostohalány, majd az anya követi ezeket, végül a tini, a japán és a masszázs. A nőknél a leszbikus és a leszbikus ollózás, majd a hármas vitte el a népszerűségi listát, a férfiaknál a milf, a mostohaanya és a japán pornó volt a legnépszerűbb.

A legszorgosabb országok

A legtöbb forgalmat az Egyesült Államok szorgos felhasználói bonyolították, majd az Egyesült Királyság kíváncsi természetű internetezői. Őket követte India, majd Japán és Kanada népe. A legjobban Etiópiából és Dél-Koreából nőtt meg az éber felhasználók száma.

A legnagyobb állóképességgel rendelkező ország a Fülöp-Szigetek lett: 13:28 percig néztek átlagban egy videót, Dél-Afrika 11:02-vel szerezte meg a második helyet. Az Egyesült Államok 10:33-mal került fel a harmadik helyre.

Mondd a korod, megmondom, mit szeretsz

A felhasználók 29 százaléka 18-24 közötti, 32 százaléka 25 és 34 közötti. 11 százalékot adtak a 45-54 közötti felhasználók, 7 százalékot az 55 és 64 közöttiek és 4-et a 65 fölöttiek.

A 18-24 év közöttieknél a leszbikus, a hentai és a mostohaanya volt a legkelendőbb keresés, a 25-34 közöttiek átváltottak a japánra, de a leszbikus és a mostohaanya is megmaradt a népszerűek között. A 35-44 év közöttieknél tartotta magát a japán és a milf, a leszbikus pornó viszont a harmadik helyre csúszott vissza. A 45-nél idősebbek esetében a milf került a legelőkelőbb helyre és a japánok, a japán feleségek is népszerűbbé váltak.

Kapcsolódók

Kimaradt?