Ezek voltak tavaly a pornónézési szokásaink

Közzétette a 2016-os évre vonatkozó statisztikáit a PornHub, az egyik legnagyobb pornóoldal. Műfajokban világszinten a leszbikus szex továbbra is viszi a prímet, de arról sajnos nincsenek adatok, hogy a romániaiak vagy a magyarországiak mire kerestek rá a legyakrabban.

A statisztikákból kiderül például, hogy a PornHub óriási, 3110 petabájtnyi forgalmat regisztrált, másodpercenként 99 gigabájtot, percenként 6 terrabájtot. Ez összesen annyi adat, amivel 194 millió, 16 Gb-os stick-et lehet megtölteni, ezeket egymás mellé helyezve pedig körbeérnénk a Holdat.

Összesen 91 milliárd 980 millió videót pörgettek a felhasználók, ha ezt pedig testvériesen megosztjuk a Föld összes lakója között, akkor 12,5 videó jut mindenkire. 23 milliárd klikket kapott a PornHub, ez napi 64 millió, óránként 2,6 millió. Az egy főre eső legtöbb látogató élén az USA áll, második helyen Izland, harmadik helyen pedig Nagy-Britannia.

A top keresések közt továbbra is tartja a frontot a leszbikus pornó, második helyen pedig a mostohaanya-szex, a bronzérem meg a MILF-nek, azaz – finoman fogalmazva – kívánatos anyának (idősebb nőnek) jár. A tini, a mostohanővér, az anya, a rajzfilm követi ezeket, majd a japán hentai, a masszírozás, a japán és így tovább.

A legtöbb időt a Fülöp-Szigetek lakói töltöttek az oldalon, ők átlagban 12 perc 45 másodpercig néznet végig egy videót, az átlag 9 perc 36 másodperc. Utolsó helyen Moldovai Köztársaság áll 7 perc 26 másodperccel.

Románia korábban a huszadik volt a legtöbb forgalmat generáló országok sorában, tavaly azonban a Dél-Afrikai Köztársaság megelőzte.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?