Pornhub-statisztika: a román filmeket szeretik a romániaiak

Közzétette országokra bontott 2015-ös nézettségi statisztikáit a legnépszerűbb pornóoldal. A Pornhub adataiból többek között az derül ki, hogy a romániaiakat a magyaroknál jobban érdekli a felnőtt tartalom.

A statisztikák szerint a legtöbben az Egyesült Államokból látogatták tavaly a pornóoldalt. A rangsorban Magyarországot megelőzve Románia a 19-ik helyet foglalja el, és egy helyet lépett előre a 2014-es adatokhoz képest.

A romániai felhasználók átlagban 7 perc és 41 másodpercet töltöttek el az oldalon, többet mint a magyarok vagy Moldova Köztársaság lakói. Az első helyen a Fülöp-szigetiek állnak, 12 perc és 45 másodperccel.

A romániaiak elsősorban a román pornófilmeket keresték a Pornhubon. Műfaj szerint elsősorban a „mature” (középkorú szereplők), „milf” (kívánatos anyuka) és a „big dick” (óriási pénisz) érdekelte őket. A pornószínésznők közül a román Alina Plugaru volt a legkeresettebb.

A Porhub adatokat tett közzé arról is, hogy miként befolyásolták országonként a látogatottságukat az ünnepek. Érdekesség, hogy a romániai felhasználók száma május 15-én csökkent a legnagyobb arányban, 18 százalékkal. Ezen a dátumon azonban nincs semmilyen ünnep Romániában.

Tavaly egyébként összesen közel 4,4 milliárd órányi pornót néztek a weboldalon 21 milliárd látogatás során a felhasználók. Összesen majdnem 88 milliárd videót indítottak el, ez 12 videó fejenként.

Világszinten a legkeresettebb kifejezés a „lesbian” (leszbikus) volt, ezt követette a „teen” (tini) és a „big dick” (óriási pénisz). A legnépszerűbb pornósztár Kim Kardashian volt, aki soha nem játszott ugyan felnőtt filmekben, ám egy kiszivárgott szexvideója nagyon érdekelte az embereket.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?