Fény derült a nők pornófogyasztási szokásaira

Hiánypótló adatokkal szolgált a világ legnépszerűbb pornóoldala, a Pornhub. A napi 60 millió látogatóval rendelkező lap 2015-ös visszatekintésében azt írja, felhasználóik 24 százaléka nő, a legnépszerűbb kategória pedig általánosságban a leszbikus szex.

Ami Európát illeti, a kontinensen szintén a leszbikus videók iránt a legnagyobb a kereslet, így Magyarországon és Romániában is.

Németországban és Törökországban a tinipornó, Oroszországban, Ukrajnában és Fehéroroszországban a popsiszex, Kazahsztánban pedig a nagy hímvessző volt a legnépszerűbb kategória a tavalyi évben. Kelet-Ázsiában már inkább a rajzfilmekre gerjednek a nők, Amerikában nagyon vegyes a tartalomfogyasztás, míg Afrikában főként olyan videókra keresnek a hölgyek, melyekben színes bőrű párok szexelnek – írja a 24.hu.

A Pornhub statisztikáiból kiderül, hogy átlagban 10 perc 33 másodpercet töltenek a nők az oldalon. A listát Fülöp-szigetek vezeti a maga 14 perc 20 másodperces átlagával, az ázsiai országot pedig az Egyesült Államok és Dél-Afrika követi a sorban. Románia és Magyarország a ranglista végén kullog, ami az oldalon elütött időintervallumot illeti, a romániai nők 8 perc 48 másodperces, a magyarországiak pedig 8,35-ös átlaggal.

Kapcsolódók

Kimaradt?