Felvilágosító oldalt indított el a Pornhub

A Pornhub világszerte 70 millió látogatót vonz naponta és a portál üzemeltetői úgy döntöttek, hogy Sexual Wellnes Center néven projektet indítanak dr. Laurie Betito szexterapeuta vezetésével.

A honlapon a látogatók elsősorban a nemi betegségekről, a biztonságos szexről és a kapcsolatokról kaphatnak információkat. Betito mellett további orvosok, terapeuták és más szakértők is részét képezik a csapatnak. A szakértők meghatározzák majd az oldalon fellelhető tartalmakat, bejáratott szabványokat vesznek majd alapul és válaszolnak a felmerülő kérdések.

Core Price, a Pornhub alelnöke kijelentette, a céljuk az, hogy egy olyan platformot kínáljanak, amely hiteles információkat tesz elérhetővé, így az embereknek nem kell ezek után átkutatniuk az internetet.

A portál tartalmai ugyanakkor nem csupán a kezdőknek szólnak, hanem minden olyan személynek, aki hiteles szex- és egészségügyi tanácsokat akar kapni szakemberektől. Jelenleg azonban a kérdések és a válaszok csak az alapokat fedik le, de a kezdeményezés még így is nagy segítség lehet – írja az sg.hu.

Címlapi illusztrációnk forrása: india.com

Kapcsolódók

Kimaradt?